Cases i carrers

Els carrers i cases són reflex de la història d’un lloc. En Algímia, a més de les seues característiques arquitectòniques i urbanístiques, amaguen, no sols els relats de les famílies que en elles van viure, sinó també de les tasques, oficis i activitats que es realitzaven, de la singularitat d’algunes famílies i dels visitants que a elles acudien.

La secció sobre Carrers i Cases de la WEB sobre el paisatge i el patrimoni cultural del projecte Algímia en el Cor ens acosta la memòria viva dels carrers i cases de la població amb un ampli exemple d’elles, però no són totes, encara que sí suficients per a comprendre la vida del poble i mantindre vius els seus records.

Cada casa té en la fatxada un codi QR. T’invitem a passejar pels carrers, mires amb afecte les cases i entres en elles amb el QR, fàcilment visible en un lloc discret, perquè se t’òbriguen les seues portes i conegues la seua història i anècdotes.

Per a facilitar el passeig pels carrers i cases d’Algímia, la seua visita s’ha separat, en primer lloc, pels seus carrers. Entrant en cadascuna d’ells descobrirem els secrets de les seues cases i gaudirem amb tot detall de la seua història i anècdotes.